Familien bag…

Viska familiens første hund, og vores første islandske fårehund. Ud over Viska tæller familien lige nu 4 hvalpe, to voksne to-benede, to børn (også to-benede), katten Chilli og tre høns. Vi bor i en andelsbolig i Visse lidt udenfor Aalborg med en dejlig stor have, tæt på byen, men med marker og naturen i baghaven.

Viska er en del af familien – hun er alles ven og altid klar til at gå, lege eller dele kærlige kys ud. Viska er stort set med os overalt. Sidste år var vi i Harzen med telt – det er en fornøjelse at være på tur sammen.

Vandrevenner
Valdemar og Viska på vandretur

Livet på Himmelhøj er godt for mennesker og dyr, her er med en masse dejlige naboer, der følger med i driften på “farmen”. Naboens hund Gibson er Viskas bedste hundeven – vi går tur sammen, hver morgen og der er mange andre hundevenner i nabolaget.

image
Gibson og Viska tager et velfortjent bad efter en god gårtur

Vi er selvfølgelig medlemmer af DKK og specialklubben Islandsk Fårehundeklubs. Det er vi dels fordi vi bruger de to klubbers tilbud – DKKs træningshold og udstillingerne og i IF klubben deltager vi så meget vi kan i lokale gåture, udstillinger, foredrag og ikke mindst årets træf, som de to år vi har deltaget har været rigtig gode oplevelser – en slags festival i hundenes tegn.

Du kan læse mere om IF klubben her og DKK her

Valdemar med Viska i barn og hund konkurrence til træf 2015
Valdemar med Viska i barn og hund konkurrence til træf 2015