Viska og Viljis Hvalpe 2016

Den 31. maj 2016 fødte Viska fire velskabte hvalpe – tre tæver og en hanhund. I hvalpebloggen kan du følge hvalpenes udvilkling. Vi har planlagt kuldet i lang tid og skal selv beholde en tæve – islandske fårehunde er flokdyr og vanedannende, så en hund er ikke nok for os.

Hvalpene er efter Sunnusteins Viska og Totedals Vilji – smukke, sunde forældredyr, med rigtig flotte mentalbeskrivelser. Vi synes de to hunde var et godt match på flere parametre og glæder os til at følge hvalpenes udvikling de kommende år.

Hvalpenes stamtavle
Hvalpenes stamtavle

Viska er en smuk feminin tæve, hun har B hofter og ingen øjensygdomme. Du kan læse mere om Viska på siden her og du kan finde flere oplysninger om hende på hundeweb.

Toftedal’s Vilji

Vilji er en meget smuk hanhund. Vilji har A hofter og ingen øjensygdomme – du kan læse mere om ham på kennel Toftedals hjemmeside her

hundeweb.dk kan du som DKK medlem finde flere oplysninger om Viljis afstamning – hans stambogsnummer er DK18770/2012

Vi mødte Vilji og Susanne og Laura første gang til Viskas første udstilling. Viska blev dømt særdeles lovende baby og Vilji blev junior klub champion.

Vilji er smuk som dagen er lang
Vilji er smuk som dagen er lang

Men skønhed alene gør det ikke, vi faldt mindst ligesåmeget for Viljis rolige og godmodige sind. Han er fantastisk tålmodig og en god hanhund i hans flok.

image