Fra firlinger til hvalpe i nye familier

Det er sikkert og vist – hvalpene har fået de bedste familier, som de passer perfekt sammen med og som vi ved vil give dem det fantastiske hundeliv de fortjener. Men nej hvor er her tomt og hvor er det hårdt at sige farvel til de små liv som alt har drejet sig om de sidste mange uger. Heldigvis bliver lille Röskva ved os og Áslakr har vi fornøjelsen af til søndag d. 31. Juli.

Hvalpenes nye familier - rigtig god fornøjelse ❤️❤️❤️
Hvalpenes nye familier – rigtig god fornøjelse ❤️❤️❤️

Det var en begivenhedsrig sidste uge her i kennel Viskuvalla, som jo bare er vores lille rækkehus på Himmelhøj og en efterhånden noget overfyldt have.

Hvalpetesten havde vi set frem til og lovet alle, at herefter ville vi vide, hvilke hvalpe der skulle hvorhen. Vi var spændte som fjedre da Else Westermann trillede op af bakken og det blev en dag med en fantastisk masse snak og hvalpetest indimellem. Hvalpene viste på dagen ikke det største mod, men generelt god flokfølelse og samarbejdsevne og med varierende støtte fra Else kastede de sig ud i testens forskellige momenter.

Men det var ikke et lysende klart billede, der tegnede sig efter hvalpetesten – det var en svær beslutning at finde ud af hvem der skulle blive og hvem, der skulle rejse til de dejlige nye familier. Med mange og nøje overvejelser blev det besluttet, Rimma er flyttet til Skive, Rindr er flyttet til Skørping og Áslakr flytter lidt længere ned i Visse.

To ting var på programmet inden de små totter skulle videre til deres liv med nye familier. En bytur og en tur over i vores egen baghave – grusgraven sammen allesammen.

Den forsigtighed hvalpene viste ved hvalpetesten var pist væk da vi gik rundt om blokken en søndag middag inde midt i Aalborg – til stor glæde for forbipasserende og en hel del amerikanske turister som savnede deres “pets at home”.

Vi var selvfølgelig også et smut omkring dyrlægen til sundhedstjek, vaccination og chipning – en harmonisk flok, som slet ikke tog sig af at blive gennemmærket, vaccineret og chippet – perfekt bid sagde dyrlægen! Den flinke mand med godbidderne 🙂

Hvalpene tog en ordentlig lur på gulvet mens papirerne blev gjort klar
Hvalpene tog en ordentlig lur på gulvet mens papirerne blev gjort klar

Turen til grusgraven var intet mindre end fantastisk – alle pølede rundt og Viska viste dem alle, hvordan man graver et hul stort nok til at Alma, vores datter på 6 år, kunne ligge udstrakt i det!

Dagen efter var det tid til første afsked og dagen efter den næste. Nu er der stille og vi pakker hvalpegården sammen og begynder at forberede små og store på en hverdag med arbejde og nye spændende oplevelser sammen.

Det var afslutningen på det hvalpeeventyr – det har været fantastisk, spændende, hjerteskærende og helt forfærdeligt at sige farvel til. Glæder mig til at se dem alle vokse og blive store og smukke individder, glæder mig til at høre om deres liv med deres nye familier og til at gense dem og kramme dem…

0 comments on “Fra firlinger til hvalpe i nye familierAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *