Viska og Viljis fantastiske firlinger – 7 uger

Det er slet ikke til at forstå, at hvalpene nu er 7 uger gamle, hvor tiden dog flyver afsted. Kan næsten ikke begribe, at de små snart flytter hjemmefra, men på den anden side så er de i en utrolig udvikling og næsten fra dag til dag kan man se forandringer. De er nu små individder med hver deres karaktertræk. Det bliver så spændende, at få et “fremmed blik” på dem om to dage når Else Westermann kommer og hvalpetester.

Hvalpene 7 uger nu - smukke og skønne!
Hvalpene 7 uger nu – smukke og skønne!

Dagen i dag har vi været hjemme og der er blevet støvsuget (det er nu ikke første gang ;-)), vi har slået græs igen – mens hvalpene var vågne og der er boret med slagboremaskine og skrumaskine med den mest irriterende “skrælle” på, som skulle være smart, hvis man sætter gibslofter op. Man må konstatere, at hvalpene ikke lader sig påvirke af larmen – de letter hovedet og kigger og sover videre. Græsslåmaskinen løb de efter.

Legeonkel Gibson - særligt Áslákr er fascineret af ham
Legeonkel Gibson – særligt Áslákr er fascineret af ham

Det meste af tiden går med at lege i haven og sove, gå små ture – sammen og hver for sig i området og sove. Det er så hyggeligt og hvalpene “ejer” nu det meste af haven. Faktisk er de så fortrolige med både havelåger og hegn nu, at jeg har måtte sætte en ekstra spærre i, så hele haven ikke er frit tilgængelig. Det viser sig, at ikke alene er det muligt at presse sig igennem lågerne, men man kan sørme også komme igennem hegnet! De mest vidunderlige banditter er de!

Leg med Viska i haven - helst under mine ben ❤️
Leg med Viska i haven – helst under mine ben ❤️

I løbet af den sidste uge har vi også været på flere små ture rundt i land og by. Vi var i Hammer Bakker, en tur i Kongshøj skoven, ved havnen og har været på flere besøg ved naboens hund, legeonklel Gibson flere gange. Konklusionen på turene er, at hvalpene alle meget nysgerrige og de vil gerne snakke med nye mennesker og dyr. MEN – nu kigger vi altså ikke mere på VAND!!! Det er klamt!!! Ja, altså hvalpe og Viska er helt vilde med det, men jeg vil ikke være med 😉

 

2 comments on “Viska og Viljis fantastiske firlinger – 7 ugerAdd yours →

 1. hej
  jeg har som en IF ejer og stor IF fan set jeres fotos. hvor er de skønne. og hvalpene ser ud til at stortrives. har I solgt dem ?
  venlige hilsner
  marianne ( bor i Ålborg)

  1. Hej Marianne, tak de har det rigtig godt. Men to er rejst til et nyt hjem og den tredje rejser mandag og den sidste bliver her. Hvis I er interesseret i hvalp kan jeg anbefale at følge med på hvalpelisten på Islandshunden.dk
   MVH Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *