Far Vilji på besøg og nye udflugter

Onsdag den 13. juli var der besøg fra Kennel Toftedal – Susanne og hendes datter Laura havde taget hvalpenes far – Vilji og mindstepigen i Toftedal Villimey med fra Fyn. Endnu engang må man bare konstatere, at det med hundebesøg fungerer rigtig godt! Viska er påpasselig og holder øje med, at det hele foregår under ordnede forhold 🙂 ingen rod eller ureglementeret adfærd i hendes hvalpehjem.

image

Hvalpene “indtager” nye hunde og mennesker med nysgerrighed. De kaster sig ud i lege og lærer en masse om forskellige hundes sprog og adfærd. Vilji var ikke i humør til leg med de små krudtugler, men Áslákr var meget fascineret af ham – han ligner ham også rigtig meget både i bygning og sind.

Dejligt at vise totterne frem – vi synes selvfølgelig de er de mest lækre vapser i verden 🙂 Susanne siger de har rigtig meget pels, så vi glæder os til at se, hvor langhårede de bliver.

Så har vi været på udflugt, hvalpene er nu meget klar til at udforske en større verden end tidligere. Vi kører småture og det er de ikke helt vilde med, der bliver hylet og pebet i buret bag i bilen. I dag tog vi så en lidt længere tur, til Hammer Bakker og en shelterplads deroppe. Det var et spændende sted med mange forskellige forbipasserende mennesker og hunde, nogle med stokke, nogle på mountainbikes og så kom der tre unge mænd med store oppakninger – de blev hilst velkommen af fire totter, som var vældig interesserede i deres vandrestøvler og de tær de hev op af dem 🙂

Vi lavede mad på bål og der var røg og hvinende børn der legede på taget af shelterne. Det er ingen sag for hvalpene – det hele er spændende og de løber sammen med børnene og udforsker verden. OG pludselig, så skal der soves og de finder buret og putter sig. Det er en fantastisk tid!

OG, så har de vist opdaget, at de er hyrdehunde… Vores høns har fundet ud af, hvordan man smutter over hegnet og de gik løs i haven, da vi tidligt i morges ville op og hilse på. Da hønsene spænede mod indhegningen, så man fire totter med små fine islænder bjæf drøne efter dem 🙂

image

 

0 comments on “Far Vilji på besøg og nye udflugterAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *