Vi er klar… til alt ❤️

Hvalpene vokser og de bliver mere og mere tydelige som individder. Bulderbasserne, som kaster sig på ryggen for en kæletur, eller et kram i favnen. Tænksomme trunten, som i næste øjeblik er øverst i brydekampen. Dem alle fire, som vrikker hele kroppen i takt til halen når børnene står op om morgenen.

Hvalpeleg i haven
Hvalpeleg i haven

Haven er blevet udstyret med en tallerkengynge og et mini vippebrædt og en halvoppustet luftmadras. Sammen med sandkassen og tunellen er det bare en have fyldt med sjov og ballade og muligheder for at prøve sigselv af som lille hvalp. Dejligt også at se, hvordan Viska nyder at lege og “anvise” hvordan man opfører sig som hvalp.

Hvalpene får lov at nedlægge Viska mange gange om dagen
Hvalpene får lov at nedlægge Viska mange gange om dagen

Besøg er der også masser af, dejligt med besøg af hvalpene nye familier og andre børn, voksne unge og gamle og alle bliver modtaget med storm og lidt gnasken i snørebånd.

Vi er på eventyr flere gange hver dag, alle sammen og hvalpene hver for sig. En tur til naboen, til hønsene, ned og se en campingvogn blive sat op. Og så køre i bil – i går til Poulstrup sø, som alle var vilde med, lækkert med vand og en masse snask… Bare ikke så lækkert for små hvalpemaver 🙂

I dag gik turen til dyrlægen – vi skulle bare lige se, hvad det er for noget inden sundhedstjek mv. om halvanden uge. At veje fire vildbasser på en hvalpevægt var noget sværere end at putte dem sovende i skålen på køkkenvægten, men nogen (Áslákr) kan vist næsten ikke være der mere. Vores søde nabo forsøgte at fange et par billeder.

image

Dyrlægens lille indhegning var en fest, og det var tæt på vejen, hvor store lastbiler kørte forbi… Viiiildt spændende!

 

 

2 comments on “Vi er klar… til alt ❤️Add yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *