Fem uger og to dage…

Så blev hvalpene fem uger. Der er for alvor gang i dem nu. Dag for dag kan man se deres fine personligheder forme sig, mens de klør på med fysiske udfoldelser.

De tre yndigheder og charmetrolden
De tre yndigheder og charmetrolden

Haven bliver brugt flittigt – hvalpene elsker at være ude. I dag var vi på “udflugt” til bålstedet i haven. Der har ikke været bål længe, men der er en fin bakke omkring det som hunde plejer at være vilde med. Hvalpene havde nu travlt med at udforske mange andre ting, en væltet trillbør, et tov og nogle sjove tæer i røde pigesandaler…

Áslàkr vil lege, men Rimma vil se den rustne trillebør
Áslàkr vil lege, men Rimma vil se den rustne trillebør

Vi sørger for, at hvalpene får besøg af mange forskellige mennesker og hunde så oplever et bredt udsnit af venlige sjove væsner. Viska giver som regel andre hunde lov til at komme nærmere, men der bliver holdt øje og vi hjælper selvfølgelig, så alle får en god oplevelse. Hvalpekøbere kommer også jævntligt forbi – dejligt at hvalpene kan nå at lære dem at kende inden de flytter til deres nye hjem…

Og når man har børn og hvalpe i samme hus så er der mange ting der hele tiden flytter plads, så man kan opdage dem på ny.

Et spændende bytte er nedlagt, men smager vist ikke af mere... Der er andre spændende ting indviet der skal opleves...
Et spændende bytte er nedlagt, men smager vist ikke af mere… Der er andre spændende ting indviet der skal opleves…

Ditte og hendes dejlige piger Aviaja og Niviana kommer jævnligt på besøg og nusser med hvalpene. Ditte var med ved fødslen, og i går havde hun for første gang deres Islandske Fårehund med – den rareste Noa i verden. Hvalpe og Noa fik snuset til hinanden – det skal nok blive sjovt når de bliver større og senere, når vi sammen skal på roadtrips til hundeevents.

Renlighed er ikke alt, men alligevel dejligt, at hundene helt nu bruger avisbakken og “kræver” at komme ud når de har et større forehavende. Selvfølgelig tisser man på tæppet, hvor der leges. Det må være det samme som med små børn, hjerner der er optaget af leg ænser ikke andet.

Og måltider, bedst som jeg troede at Viska havde lavet en byttehandel – mælk for foder, så spiser de mere og mere og det kunne se ud til, at tørkosten er mere interessant end det opblødte foder.

Vægtkurve uge 5
Vægtkurve uge 5

0 comments on “Fem uger og to dage…Add yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *