Besøg – mødet med mennesker og hunde

Hvalpene er nu så store, at de møder alt nyt med nysgerrighed og så er det skønt at der er mange venlige hunde og mennesker, der kigger forbi. Dorte og jeg har længe snakket om, at hun og familien gerne ville komme og se hvalpene, de er jo halvsøskende til Ronja og vi viser hellere end gerne frem.

Det var en rigtig hyggelig formiddag – først gåtur med de voksne hunde Viska og Ronja – og naboens hund Gibson. Så hjem og hygge med hvalpene. Viska kiggede Ronja an, og må hun have vurderet, at Ronja var egnet som legetante, for de hyggede, legede og nussede. Ronja har et vidunderligt gemyt.

Röskvabsiger farvel til Thomas
Röskva siger farvel til Thomas

Og så var der Thomas, Dorthe og Prebens søn, som nok skal blive en rigtig god hundepasser når det bliver deres tur. Mange tak for besøget – kom endelig igen en anden dag 🙂

1 comment on “Besøg – mødet med mennesker og hundeAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *